MOTORPSYCHO i Bergen (15/4)

MOTORPSYCHO i Bergen (15/4)

Torsdag 15. april 2010 – Bergen/Kvarteret – Teglverket

MOTORPSYCHO

C.C.  NOK 260,-
Billetter selges på Apollon og billettservice

Arrangør: ASF Bergen

 

Etter en fantastisk konsert på Verftet høsten 2009 gjester Motorpsycho Bergen og Teglverket på Kvarteret igjen. Dette legendariske bandet ble dannet for over 20 år siden, i oktober 1989, men er fortsatt et av landets mest spennende og produktive rockeband. Deres første album, Lobotomizer, kom allerede i 1991 og de har siden da gitt ut over et titalls album og flere Ep-er, samtidig som de har vært innom mange sjangre som spaceprog, folk, eksperimentell støy, psychpop og mye mer. De viser seg enda som et uforutsigbart og kompromissløst band med årets album Heavy Metal Fruit.  H.M Snah og Bent Sæther er som ikoner å regne, og har i nyere tid fått selskap av Kenneth Kaupstad, som tok over tromestikkene etter Håkon Gebhardt.

 

At Motorpsycho er et band som må oppleves live er de fleste enige om. Det er på scenen at de virkelig viser sine styrker og det er ikke sjelden at låter blir lengre, mektigere og større enn de allerede er i innspilt utgave.  Gjennom de siste årene har bandet opparbeidet en stor, lojal fanbase, og de er virkelig et av de viktigste norske rockefenomenene  de siste 20 årene. Det er med stor ære at ASF ønsker Motopsycho velkommen denne kvelden, et band som på ingen måte ligger på latsiden i verken utgivelser eller kvalitet.