ZEROMANCER i Bergen (5/3)

ZEROMANCER i Bergen (5/3)

Fredag 5. mars 2010 – Bergen/Hulen

ZEROMANCER

C.C. NOK 220

 

Før ZEROMANCER setter kursen mot Europa senere denne måneden, skal 4 konserter spilles her hjemme. Først ute er Hulen i Bergen og dette blir absolutte første anledning til å høre de nye låtene fra det splitter nye albumet "The Death of Romance" live.

 

Zeromancer steg på slutten av 90-tallet opp av asken etter det inflytelsesrike rockebandet Seigmenn, og har siden det levert rå industrirock blandet med "mer laidback electrorock" (musikknyheter.no). Etter fire sterke plateutgivelser og en rekke uforglemmelige live-show er
det bare å glede seg til deres nyeste skive "The Death Of Romance" og den påfølgende turneen.

Det kan umulig finnes en mer passende venue for dette bandet enn en hule under fjellet, og når Zeromancer entrer Hulen den 5. mars kommer Nygårdshøyden til å riste. Du kan være der, eller du kan høre om det fra de som var det.

Zeromancer på myspace