AUDREY HORNE på Kvarteret (4/3)

AUDREY HORNE på Kvarteret (4/3)

Torsdag 4. mars 2010 – Bergen/Kvarteret

AUDREY HORNE

+

RIBOZYME

C.C. NOK 190/220

Arr: Bergen Realistforening

Dørene åpner 19.00 (konsertstart ca 22.00)
Billetter kan kjøpes på apollon og billettservice.no (billettavgift kommer i tillegg) 

 

Et av Norges aller beste hard rock band AUDREY HORNE er tilbake!

 

1. mars slapp Bergensbandet sitt selvtitulerte tredje album "Audrey Horne"!

I høst reiste bandet nok en gang tilbake til LA for å jobbe med stjerneprodusent Joe Baressi (QOTSA, Tool, Clutch, Wolfmother, Weezer), som de også samarbeidet med på debuten "No Hay Banda".

Nok en gang resulterte LA oppholdet i ett smykke av ett rockealbum som vil bane videre vei for den målrettede Bergens kvartetten.  Det er særegent,  mørkt, dynamisk og voldsomt massivt.

Audrey Horne fortsetter med den deilige Grunge sounden de er kjent for, men på det nye albumet  leker de mer med syttitallets låt struktur og trollbindene energi. Blandingen av mer "Classic Rock" og bandets egne velkjente signatur, har produsert et fantastisk album som vil sette standarden her hjemme.

Audrey Horne markerte seg kraftig med "No Hay Banda" (Dobjob) i 2005. Debutplaten fikk mye oppmerksomhet fra inn og utland. Etter flere tv-opptredener, festivaler og livejobber Europa rundt ble bandet belønnet med to Spellemanns nominasjoner og stakk også av med prisen for beste metal album.

I 2007 kom albumet "Le Fol" som høstet over 20 terningkast 5/6 i norske aviser, samt en enorm mottagelse i det store utland. Bandet spilte blant annet på "Metal Hammer Awards", turnerte Europa rundt og spilte på noen av Norges ledende festivaler. Første singel "Threshold" ble playlistet på P3, og de fikk atter en Spellemannsnominasjon. Metal Hammer gav platen 7/7 og belønningen ble månedens album Februar 08.

I 2010 får vi en mer dynamisk utgave av Audrey Horne, de låter kraftigere og mer utfordrende en noen gang!

Det er duket for en fabelaktig hardrock vår i regi av Audrey Horne.