INFERNO KICK OFF i Trondheim (23/1)

INFERNO KICK OFF i Trondheim (23/1)

Det er endelig tid for Inferno Kick Off 2010!

Vi har igjen gleden av å tilby Kick Off i Trondheim også denne gang!

Datoen er 23. Januar og i Trondheim skal vi innta Fru Lundgreen for å få servert fullt program for Infernofestivalen, herlig old school metal fra 3 fremragende band…samt at vi skal gi bort hele 3 komplette pass for Inferno Festivalen 2010!

Bandene denne gang:

OBLITERATION (Kolbotn)  Unge karer som spiller dødsmetal dratt ut fra den beste epoken, sent 80/tidlig 90-tall, det finnes inspirasjon fra flere band og sjangre men at Autopsy har satt sine dype spor hos denne gjengen er tydlig! Bandet er aktuelle med sitt andre album nå, "Nekropsalms" og de har høstet vanvittig mye god kritikk!
www.myspace.com/obliterationnorway

DISKORD (Oslo) Downtempo, teknisk dødsmetall av ypperste sort. Dette har Diskord drevet med i flere år, etter er par demoer og en Ep ble det endelig fullengder i 2007 med navnet "Doomscapes". Dette er ganske så unike saker og bandet er vel respektert både i Norge og ute på kontinentet.
www.myspace.com/diskordnorway

RESONAUT (Trondheim) Ferskvare fra Trondheim! Lydbildet preges av seige riff, svære rigger
og høyt volum. De er snart klare med sin første demo og har selv tro på at 2010 blir året de befester seg som et av de tyngste og feteste stoner/doom-bandene i landet.
www.myspace.com/resonaut

Møt opp, bang your head og vær glad, det er Inferno Kick Off!

FRU LUNDGREEN, 23. JANUAR, Start kl. 22.00, CC: 100KR. 20 år leg.

Mvh
Jan Roger Pettersen

www.zone-home.net