Fri aldersgrense på BILLY TALENT og MEW

Fri aldersgrense på BILLY TALENT og MEW   
   

Vi åpner galleriet for fri aldersgrense på konsertene med Billy Talent og Mew på Sentrum Scene!


Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby disse konsertene for de under 18. Vi holder galleriet alkoholfritt og adskilt fra hovedsalen. Der blir det over 400 sitteplasser til de unge og håpefulle som nå får sjansen til å se favorittbandene sine! Billetter til galleriet er i salg fra torsdag 14. januar kl. 09.00.

 

 

Onsdag 3. februar
BILLY TALENT
Supp.: Sights & Sounds

De kanadiske punkerne er ute med sin tredje plate "Billy Talent III" som fikk en femmer i Dagsavisen: "smart og skammelig fengende punkrock". Gruppa gjorde en knallkonsert på Hove i 2007 og året etter på Norwegian Wood og vi er veldig fornøyd med å endelig få lokket de innendørs til en energisk klubbkonsert.
Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg. i hovedsal / Fri aldersgrense på galleriet.

 

 

 

Lørdag 13. februar
MEW – Ekstrakonsert

Danskene solgte ut Sentrum Scene i november men nå blir det ekstrakonsert og en ny sjanse for de som ikke fikk billett sist!
De har vokst til å bli et av Skandinavias største band og har fått glimrende kritikker for sitt nye album "No More Stories". Dagsavisen og Aftenposten ga seksere: "Det er bunnsolid, og lekkert dynamisk. Som en drøm man helst ikke vil våkne fra."
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg. i hovedsal / Fri aldersgrense på galleriet.

 

 

Kontakt Rockefeller for foto.


Sentrum Scene. Forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.