BÖMBERS – Bergen – Hulen

BÖMBERS – Bergen – Hulen

Feit Rock ´n´ Roll og øl på scenen er som hvert år Bömbers` oppskrift i førjulstiden. Denne gangen var det den 20.11.09 på Hulen i Bergen. Gigen ble fortrukket på grunn av noen tidsplanproblemer for Bömbers. 13 år med musikk tributten til Lemmy Kilminster & Co. etterlater et preg med masse minner og fans og godkjent personlig av rockelegenden Lemmy himself.

Bömbers består med fast line-up av Olve Eikemo aka Abbath/Killminister fra Immortal på mikrofon og bass, Tore Bratseth aka Fast Tore på gitar (eks- Old Funeral) og Pez "Party Animal" Taylor på trommer. Det var nå tredje gang jeg kunne se Bömbers og hver gang var det en glede å se Mötorhead coverbandet live. Det er utrolig hvor mye Abbath ligner på Lemmy, når han er på scenen både med barten og stemmen.

Bombers_Bergen_09_1.jpg

Stemningen på Hulen var med en gang på høyt nivå, da Bömbers fyrte løs i beste form. Publikumet var veldig imponert og feiret musikerne nesten som om Mötorhead selv var på scenen, ikke minst fordi Bömbers er rett og slett like bra. Abbath og Tore gjorde et impulsiv rokkende livespetakkel både musikalisk og showmessig og viste tydelig at de hadde det gøy på scenen.

Headbangende fans, rockende metalhands i luften og skrikende Mötorheads låter. Bömbers leverte 1,5 timer med feit Rock `n` Roll til aller førjulsglede. Noen sanger fra setlisten så vidt jeg husker, var Bomber, Overkill, No Class, Motörhead, Ace of Spades og Dead man no tales.

Konserten var nesten like bra som Lemmy og gjengen på With Full Force i år men sammenlignet er det jo en helt annen dimensjon på en festival med 30.000 eller med en full konsert på Hulen – det var vel mer intime og koseligere men et feitt show likevel med massevis av gode låter til å synge og rocke med – Allright!!!!