4 førstenavn fra STORÅS

4 førstenavn fra STORÅS

Storåsfestivalen 2010 slipper sine første artister.

Beslutningen om Storåsfestivalens gjenoppstandelse er kun ei lita uke gammel, men allerede nå er festivalens første artister klare. Festivalen vil gå av stabelen på Storås i Meldal kommune fredag 30. og lørdag 31. juli 2010. Så her vil fortsatt Storåsmagien råde, her blir det fortsatt musikk, glede og trivsel for ungdom i alle aldere.

Storåsfestivalen 2010 er stolt av å kunne presentere sine første artister i dag:

Gåte
Etter 4 år i dvale gjenoppstod Gåte med en fabelaktig konsert i Dødens Dal under UKA-09, en konsert som gikk inn i minneboka med gullbokstaver. Etter å ha tenkt seg om i noen sekunder fant bandet ut at de like gjerne kunne ta en liten runde i sommer – når de allikevel var så godt i gang. Så derfor skal de gjøre 2-3 konserter i sommer. Og hva var vel mer naturlig enn å legge en av disse nettopp til Storåsfestivalen – midt i det området der de fleste av i bandet har sine røtter. Derfor er det duket for en siste runde i Gåtes eventyrlige verden, med sommermørke, frostrøyk og høyreiste trønderske grantrær som scenografiske elementer. På Storås i slutten av juli.

Jon Olav Nilsen & Gjengen
Lyden av 2009 fortsetter i 2010. Jon Olav Nilsen & Gjengen fra Loddefjord utenfor Bergen har tatt Norge med storm! Debutplata "For sant til å være godt" er litt av en godtepose – her er fengende låter kombinert med finurlige tekster og samtidspoesi. Og dønn ærlig fremført, med en sjelden sårhet og sjel. Plata er allerede havnet blant 00-tallets beste album i flere norske aviser! Så her snakker vi om en debutant som spratt rett opp på aller øverste hylla. Storåsfestivalen gleder seg til å se Jon Olav Nilsen spre sine såre allsangtoner ut i sommernatta under Losåsen.

22
Trondheims aller heftigste band for tida. Heftig på scenen, heftig turnerende. Bandet har slanket spillestallen, og -" then they were three". Men med Magnus på gitar, Mats på bass og Kjøli på trommene er fortsatt bandet 22 en fest å oppleve. Bandet rapporteres å være i kjempeslag. De har arbeidet hardt med nytt materiale, de har turnert og jobber hardere enn de fleste. Jeg mener, hvor mange rockeband starter dagen før hanen galer med felles treningsøkt? 22 er snart klare med sitt debutalbum "Flux". Det lanseres nå i vinter, skal vi gjette på utgivelse den 22.02?

Lillasyster
Pass på, her er Sveriges neste eksportartikkel vestover. Feststemt hardrock, hardt, rått, fort og veldig allsangvennlig. Solide gutter med fortid blant annet i tungrockbandet LOK, meldte i 2007 overgang til hardrock med tekster på svensk. Siden da har pila pekt rett oppover. De har gitt ut to album, og i hjemme opplever de en betydelig suksess. Med sin coverversjon av Rihannas "Umbrella" gikk de også inn på de svenske hitlistene, og videoen har nå godt over 1 million visninger på youtube! I 2010 satser Lillasyster stort også på det norske markedet, med en samleplate og tung support! Vi gjør klart for styrke 5.0 på Richters skala!

Storåsfestivalen
Fredag 30. og lørdag 31. juli 2010

200 billetter selges til 660,- på www.billettservice.no

100 billetter kommer til å selges til samme pris hos Familien, Stasjonen på Storås og Platekompaniet i Trondheim.
Disse lar vente på seg, mer info kommer…

Velkommen til Storås 2010!