DANZIG til Sweden Rock

DANZIG til Sweden Rock

DANZIG TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL 2010

2010Danzig_logo.jpg Glenn Danzig har nått stora kommersiella framgångar inte bara en gång, utan tre: 1977 bildade han horrorpunkpionjärerna Misfits vilka har varit en enorm influens på generationer av efterföljande punk- och hårdrocksband. 1983 var det dags för vidareutveckling i Samhain, där punk och hårdrock mötte goth och new wave. I Samhain skulle Danzig sammanstråla med basisten Eerie Von och gitarristen John Christ, vilka följde med när bandet Danzig bildades 1987. Sättningen kompletterades av trummisen Chuck Biscuits och resten är historia. Med åtta album och ett otal hitlåtar – "Mother", "Twist of Cain", "Devil's Plaything", "Dirty Black Summer", "How the Gods Kill" med flera – i bagaget är det äntligen dags för Sweden Rock Festival-debut.

Dessutom blir detta den enda spelningen i Sverige!

Läs mer på vår hemsida!