TASTE OF CHAOS 2009 i Oslo Spektrum (13/12)

TASTE OF CHAOS 2009 i Oslo Spektrum (13/12)

Søndag 13. desember 2009 – Oslo Spektrum

 

 

 

IN FLAMES

+

KILLSWITCH ENGAGE

+

DEAD BY APRIL

+

EVERYTIME I DIE

+

MAYLENE AND THE SONS OF DISASTER

C.C. NOK 470,- + avgift

 

TasteOfChaos_2.jpg

 

Søndag 13. desember kl.18.00 skal endelig Norge få en smak av kaos med fantastiske In Flames og Killswitch Engage! Taste Of Chaos er en årlig turne med forskjellige hardcore og metal band som ble startet av ildsjelen Kevin Lyman i 2005. Det er nå femte året de reiser rundt, og endelig er Norge med på plakaten. Når det i tillegg er In Flames og Killswitch Engage som troner øverst på listen er det duket for en festkveld for hardcore fansen.

Dørene åpner klokken 17:30
Maylene & The Sons of Disaster
Every Time I Die
Dead By April
Killswitch Engage
In Flames
Forventet slutt klokken ca. kl.23:20

Vær oppmerksom på at alle tider er ca-tider, endringer kan forekomme. Publikum oppfordres til å være ute i god tid.

Kevin Lyman, mannen bak prosjektet, har også stått for de etter hvert legendariske Warped turneene som startet allerede i 1994. Store band side om side med nye og lovende, har vist seg å være en uslåelig formular. Når det i tillegg er en overkommelig pris og flere band samlet på en kveld så har du konseptet bak Taste of Chaos.

In Flames er langt fra noen nykommer og stiller som hovedband denne kvelden. De har holdt på siden 1990 og ser ikke ut til å ha planer om å gi seg med det første. Hardtslående og melodisk på samme tid når de ut til en fortsatt voksende fanskare og leverer bunnsolid kvalietets musikk både på scenen og plate. Svenskene har med In Flames markert seg på den internasjonale hardcore scenen. De er et forrykende godt liveband med en bred musikalsk bakgrunn som spenner fra screamo og growling til en renere og til tider elektronisk tilnærming til sjangeren.

Killswitch Engage har også holdt på en stund, men fikk ikke noe internasjonal anerkjennelse før albumet The End of Heartache i 2004. Derfra gikk det rett til værs og har satset hard på turnering siden den gang, noe som har gjort de til en fantastisk liveopplevelse. Nylig slapp de sitt femte studioalbum som viste seg å bli deres største suksess hittil og regnes nå som en av de store kometene innen metalcore.