RATT klare for Sweden Rock

RATT klare for Sweden Rock


Ratt klara för Sweden Rock Festival!


RATT (US)
2010Ratt_small.jpgDe gjorde succé på SRF 2008 – nu återvänder ett av tidernas största glam metal-band Ratt till Sverige och festivalen. På 80-talet var bandet huvudkonkurrenter till Mötley Crüe och skapade ett otal klassiska låtar som "Round and Round", "Lay It Down", "You're in Love" och "Wanted Man". Därefter följde en lång period då Ratt kom och försvann i perioder, i ständigt nya sättningar varav ingen kom i närheten av originalbandets klass. Ordningen återställdes 2007, då bandet återigen började turnera i tre femtedelar av sin klassiska sättning, inklusive sångaren Stephen Pearcy. I april 2009 skrev Ratt också nytt skivkontrakt med Roadrunner, där det efterlängtade comebackalbumet "Infestation" släpps under våren 2010. Den här gången behöver alltså ingen tvivla längre, bandet är tillbaka hungrigare än på länge! 


VI SLÄPPER ETT NYTT KLART BAND I MORGON!Hittills klara band

Bachman & Turner (Can)
Enda spelningen i Skandinavien
W.A.S.P. (Us)
Rick Springfield (Aus/Us)
Ratt (Us)
Saga (Can)
Sabaton (S)
D-A-D (DK)
Mother's Finest (US)
Unisonic (D)
Aldo Nova (Can)
Anvil (Can)
Raven (Uk)
Bigelf (US)
Jorn (N)

Totalt kommer över 60 band att presenteras.