FOSEN ROCK – Vokser sakte…..

FOSEN ROCK – Vokser sakte…..

FOSEN ROCK FESTIVAL 2009

Bjugn Kulturhus, Bjugn

30/10 – 31/10

FOSEN ROCK FESTIVALEN arrangeres i år for femte året. De 2 første årene ble festivalen arrangert på Bjugn Travarena og det tredje året i Bjugns nye storstue, skøytehallen. Både travarenaen og skøytehallen er store arenaer og Fosen Rock hadde problemer med å trakke til seg nok folk. I fjor benyttet de seg av Botngård Vel og i år tar de i bruk Bjugn Kulturhus. 

Festivalen har bortsett fra det første året gått over 2 dager og har hatt en god del mellomstore og litt mindre band på besøk. Det har også vært en del større band på besøk i Botngård med JORN, EVERGREY og CIRCUS MAXIMUS som de største.
I år tar de steget opp noen divisjoner og trår til med en sjelden norsk konsert med svenske A.C.T. i tillegg til amerikanske DAN REED. Ingen av disse er gjengangere i Norge og vil garantert være en storslått anledning til å ta turen til Fosen og oppleve FOSEN ROCK. Det blir også flere svenske på scenen i år siden også FREAK KITCHEN tar turen. De øvrige 5 bandene som spiller er norske, men ingen av dem hører til i sekken som kalles ukjente band. Du finner PAGAN'S MIND, SAINT DEAMON, BACKSTREET GIRLS og ALL TROUBLE i tillegg til Fosens egne rockestjerner TEODOR TUFF.

ACT_1.jpg

 

FOSEN ROCK

30.10.2009 – 31.10.2009

Sted:  Botngård – Bjugn Kulturhus
Aldersgrense:  18 år
Hjemmeside:  http://www.fosenrockfestival.com/

Billettinfo:

Billettpriser:

Fredag: 300,-
Lørdag: 300,-
Festival Pass: 500,-

Billetter kan kjøpes HER

Lineup:

PAGAN'S MIND
FREAK KITCHEN
A.C.T.
SAINT DAEMON
ALL TROUBLE
TEODOR TUFF
DAN REED
BACKSTREET GIRLS