MONGO NINJA med debut- og releasekonsert (12/10)

MONGO NINJA med debut- og releasekonsert (12/10)

Mandag 12. oktober – Oslo/Last Train

MONGO NINJA

 

C.C. 50,- (debutkonsert og releaseparty)

Etter å ha kjeda vettet av seg under sommermånedene 2009 tok de 5 halvgamle gamle Last Train-traverne seg i skinnet og gjorde det de måtte for å overleve. Møttes, øvde og gikk i studio. 3 øvinger og 1 dag i studio. Mer skulle ikke til før de morkne fyllikene hadde debutalbumet "And The Wrist Is History" klart. 13 kjappe punk/metal-låter på til sammen rundt 20 minutter. Sjokkert over hvor inn i hælvete bra de synes det ble, har de bestemt seg for å legge kursen hjem. Til Last Train. Med litt flaks er plata klar fra trykken til debutkonserten. 12. oktober, altså. Og 50 kroner i døra, det har du da faen meg råd til. Hvem de er? Mongo Ninja! De som alltid satt igjen når de andre dro.

 

http://www.myspace.com/mongoninja