SLIPKNOT – Roskilde 09 – Danmark

SLIPKNOT – Roskilde 09 – Danmark

Orange 22:00

Slipknot startet showet på samme måte som de gjorde på Hove. Ikke overraskende akkurat! Men lyden! Den var mye bedre! Bortsett fra på førstelåta, var lyden opp i mot perfekt! Noen endringer i setlisten var det heldigvis, men vi fikk servert alle godlåtene denne kvelden på Roskilde's nest siste dag. Men alt føltes mye bedre. Bandet storkoste seg og pratet om hvor glad de var i publikum og Roskilde!
Corey sang bedre, de spilte bedre. Det var skikkelig tight! Det virket som et helt annet band som sto på scenen enn det bandet vi så på Hove. "Wait and bleed" og "Before I Forget" satt som et skudd! og publikum var helt i ekstase. Sceneshowet må jo være et av de kuleste i Europa denne sommeren!

Stemninga var bra og Corey kommanderte oss til å synge starten av "Duality" sammen med han. Det fungerte fett og det virket som at Slipknot virkelig fikk et kick av Roskildepublikummet.

"Pyschosocial" var uten tvil et høydepunkt i konserten å! Overtonene var klokkeklare og riffene var så skarpe som barberblad!  People = Shit var også en høydare. Etter encore var det digg å sette seg ned sammen med 60 000 og hoppe opp igjen da Corey ropte "Jump da fuck up!"

Slipknot overbeviste meg ikke på Hove og jeg satt igjen med blandede følelser. Men nå er jeg overbevist. Slipknot leverte en knall konsert på Roskilde og jeg kommer garantert til å møte opp på neste konsert i Norge!