DISTURBED – Hove 09 – Hovescenen

DISTURBED – Hove 09 – Hovescenen

Disturbed Hovescenen 20.30

De som skulle få æren av å varme opp for legendene i Faith no More var det amerikanske bandet Disturbed. Jeg hadde egentlig ikke no særlig godt forhold til bandet, men hadde selvfølgelig hørt på låter som "Liberate" og "Down with the sickness" fra før av. Jeg ankom Hovescenen idet de spilte sin andre låt som faktisk var "Liberate" Det hørtes bra ut og vokalisten sang bra. Overraskende nok så var det masse publikum tilstede og det ble fort liv foran og på scenen. Den gode kontakten mellom publikum og vokalist minnet meg veldig mye om All That Remains konserten dagen før. Som dagene før ble det organisert en wall of death. Noe som alltid er kult å se på.  Noe som var litt morsomt var det at de trodde de var i Kristiansand. Til og med på turneskjortene sto det Kristiansand på..!

Konserten var helt grei etter min mening og de gjennomførte bra. Men litt kjedelig ble det etterhvert. Det var lenge mellom høydepunktene for min del. Låten "Stricken" var uten tvil en publikumsfavoritt og et klart høydepunkt i konserten. Coveren av låten "Land of Confusion" var derimot grusom.