FAITH NO MORE – Hove 09 – Hovescenen

FAITH NO MORE – Hove 09 – Hovescenen


Faith No More Hovescenen 22.30

Det legendariske bandet Faith no More er tilbake for fullt etter over 10 år i dvale. Og hvem skulle trodd at vi skulle få se Mike Patton og co på Hove 09? Ikke jeg ihvertfall. Men det fikk vi.

Bandet gikk rolig på scenen ihver sin dress og startet ballet med coverlåten "Reunited"  fra Peaches & Herb. Personlig syntes jeg dette var jævli morsomt og ekstremt "Patton".

Han synger så utrolig bra uansett hvilken stil det er så det var en fryd å høre på. Etter denne slo de seg løs med klassikeren "From out of nowhere" fra "The Real Thing".  Lyden var bra og Patton sang enormt bra. Det er ingen tvil om at Faith No More er tilbake for fullt! De fremste i publikum koste seg og vi ble servert godlåt etter godlåt. Et skikkelig høydepunkt i konserten var trippelen Easy, Ashes to Ashes og Midlife Crisis etter hverandre. Det var helt rått! Publikumsfavoritten "Epic" ble også selvfølgelig fremført. Personlig ble jeg overrasket over at de spilte låten "The Gentle art of making enemies" Dette var det største for meg. Under første encore gikk jeg rolig oppover mens jeg hørte låten "Stripsearch" Jeg gleder meg allerede til neste konsert på Roskilde!

Faith no More er tilbake i storform og jeg håper de bestemmer seg for å ta det helt ut å lage et nytt album.