NØGENLØBET – Roskilde 09 –

NØGENLØBET – Roskilde 09 –

Festival består mye av tradisjoner og nakenløpet på Roskilde er en årelang tradisjon.
Her handler det ikke om å ha penest kropp, størst pupper eller noe sånt, men rett og slett være den som løper fortest naken. Her er det alt fra hårete damer, til feite menn, men også ''normale'' kropper. Dette er mennesker som ikke er så redd for å vise seg frem selv om man har ting folk vanligvis ikke tør vise frem. Jeg syns de er tøffe jeg, for man ser de både har det gøy og koser seg. Det samme gjør publikum. Noen klapper og heier, andre bare ler.

I årets løp var det fin blanding av både kropper og nasjonaliteter. De norske ''fargene'' skulle forsvares av Gunhild Strømgren, Stine Eikeset og Karoline Hegrenes. De stilte til start med det norske flagget pent malt på de edlere deler. De startet friskt og gikk hardt ut fra start, men falt bakover i feltet utover løpet. Selv om man er naken, er det tungt å løpe i en sånn varme. Og litt kaos og fall ble det også, til tilskuernes store begeistring.

Løpet ble til slutt vunnet av danske Christine Petersen og Hans Christian Andersen (!).

Vi i Eternal-Terror syns deltagerne fortjener både kudos og omtale. Og vi gleder oss allerede til neste års løp, da forhåpentligvis med norsk seier!

Piece and out! *puuuuuuuuuuh*

Naken_Roskilde_09 (1).jpg Naken_Roskilde_09 (12).jpg
Naken_Roskilde_09 (14).jpg
Naken_Roskilde_09 (32).jpg