ENSLAVED – Hove 09 – Hovescenen

ENSLAVED – Hove 09 – Hovescenen

enslaved copy.jpg

Enslaved Hovescenen 18.30

Jeg hadde hørt mye positivt om Enslaved på scenen, så jeg hadde store forventninger da jeg stod klar. Jeg fikk ikke med meg så mye av de 3 første låtene pga jeg også hadde fotografering i fotopit'en, men kunne likevel høre at dette var et tight og samspilt band.
Etter fotograferingen, stilte jeg meg blant publikum for å få med meg resten av konserten denne varme dagen. Og det angrer jeg ikke et sekund på, for ikke bare var Enslaved glimrende på scenen, de var en nytelse å høre på og de hadde helt klart den beste lyden for hele dag 3 på Hove. Ene godlåten etter den andre kom ut av høytalerne.

Har du ikke fått med deg Enslaved på scenen før, anbefaler jeg at du gjør det, for dette er ekte norsk metal med høy kvalitet!

Setlist:

To the coast
Fusion of sense and earth
Ruun
As fire swept clean the earth
Ground
The Watcher
Return to Yggdrasil
Allfadr Odhinn
Isa