GOGOL BORDELLO – Roskilde 09 – Danmark

GOGOL BORDELLO – Roskilde 09 – Danmark


Orange 18:30

Gogol Bordello var bandet som Roskilde ringte opp da rapperen Lil' Wayne meldte avbud!
Og hvor godt var ikke det? Gogol Bordello som jeg har bevitnet to ganger før, spiller alltid opp til fest og det var akkurat det jeg forventet de skulle gjøre i dag å. Det eneste som bekymret meg var om scenen var litt for stor for de, men neida!!!

Gogol Bordello som består av ni medlemmer; en vokalist,en gitarist, en bassist, en fiolinist, en perkusjonist/rapper, en på trekkspill, to dansere og en trommis! De entret scenen presist kl halv sju og for en fest det skulle bli! De fyrte i gang med låten "Ultimate" og hele Roskilde danset til Gogol Bordellos sigøynerpunk! Bandet er ikke hundre prosent tight hele tiden men det gjør absolutt ingenting. Et dansende roskildepublikum får servert godlåt etter godlåt som b.la "Not a Crime" og "Wonderlust King"

Herlige rytmer kjøres ut på fullt volum fra Orange scene, et dansende publikum og et rått band på scenen gav meg frysninger! Det er god stemning nå! Dessverre kom det en litt kjedelig periode før Gogol kjørte igang med storhiten; "Start wearing Purple" Nå hoppet roskilde publikummet for fullt og sang som bare det! For en rå låt!

Roskilde gjorde et sjakktrekk da de inviterte Gogol Bordello! For en fest! Stemningen på festivalen økte betraktelig nå! For et band!