SLIPKNOT – Hove 09 – Hovescenen

SLIPKNOT – Hove 09 – Hovescenen

Slipknot Hovescenen 22.30

Dagens headliner var metallheltene i Slipknot. De er utrolig aktuelle med den kritikerroste plata "All hope is gone" og det var mange spente tenåringer som vandret rundt på festivalområdet med sine Slipknot-skjorter denne dagen.

Scenen så utrolig bra ut og jeg var klar for å bli blåst vekk med hard metall fra Slipknot.

De åpnet utrolig bra og Corey Taylor ropte: "Get your fucking hands in the air".

Alt sto klart for en knall konsert men nok en gang ble enda et band offer for dårlig lyd… Vokalen hørte jeg ikke noe til. Gitarene hørtes bare jævli ut. Det eneste man hørte var trommer og bass. Utrolig synd. Lyden tar seg delvis opp på låtene "Wait and Bleed" og "Before I Forget" og jeg får litt håp. Sceneshowet og lyset er jævlig kult å se på. Spesielt trommene på siden som blir heiset opp og ned. Det råe sceneshowet trekker opp stemninga veldig! Låten  "Dead Memories" var en av de låtene som funket best på denne konserten. Her hørte man vokalen bra og resten av bandet. Og når hiten "Psychosocial" ifra "All hope is gone" smeller ut da blir det ville tilstander i publikum.

Sceneshow, lys og partier med god lyd trekker opp denne konserten veldig og det blir terningkast 4. Mot slutten ber Slipknot om at alle skal sette seg ned for å så hoppe høyt. Dette var jævlig kult å se bakfra.

Enda en god konsert på Hovefestivalens tredje dag. Men den dårlige lyden ødela veldig!