QUART 09 – Dag 4 – Kristiansand

QUART 09 – Dag 4 – Kristiansand

Dag 4 viste seg å bli en vill dag! Vi gikk inn på festival området samtidig med Meshuggah, så stemningen bygde seg opp helt fra starten. Konsertene begynte bra, med The Haunted som ga ett godt show. Selv om publikumsoppmøte var dårlig, gav bandet det de hadde, som om de skulle spilt for full gresslette. Det er utrolig bra at de gidder å levere sakene sine, selv om oppmøte fra fans var overraskende lavt. Det kom noen flere for å se Meshuggah, og de gav ett vilt show. Det var en veldig bra konsert, og vi var svært så fornøyde. Bandet oppholdt seg blant folket resten av kvelden, så vi benyttet oss av det og slo an en prat med vokalisten.

Chris Cornell var som forventet, helt greit.

Så på scenen kom Korn, og vi pratet med noen blodfan som hadde tatt turen helt fra Tromsø kun for dette bandets del. De hadde sett de live før, og gledet seg enormt før det startet. De var fornøyde etter konserten og, noe som er forståelig siden Korn gav alt! Etter alt for mye Jack og cola var denne steikende varme metal festival-dagen slutt.