VOLBEAT – Oslo – Sentrum Scene

VOLBEAT – Oslo – Sentrum Scene

Sist Volbeat besøkte Oslo (i desember i fjor) var det stinne brakker overalt, til og med ekstrakonsertene var utsolgt. Kanskje ikke så rart ettersom de ble holdt på knøttlille John Dee?

Og selv om Volbeat er et band som har blitt et populært band her på bjerget jævlig fort, så var det fortsatt litt overraskende at de hadde "hoppet over" Rockefeller på vei opp, og kjørt rett på Sentrum Scene, hvor de spilte denne onsdagskvelden.

Fullt hus vil jeg tro det var her også, for her var det faen meg fullt! Man sto som sild i tønne, og siden vi kom sent inn var det vanskelig å få sett stort der vi sto, og det å komme seg lenger frem mot scenen var totalt dødfødt.

Men stemningen var på topp, og bandet var i storform! Var så heldig å få med meg konserten på Union Scene i Drammen i desember som også var helt konge, men tross stor scene og (altfor) mye folk, var dette faktisk en bedre konsert! Godlåter fra alle skivene ble presentert på rekke og rad, og de som har hørt skivene vet forhåpentlig at det er langt mellom de svakere låtene.

Volbeat sin form for Metal er veldig tilgjengelig, og kan være lett for den gjengse mannen og kvinnen i gata å like selv om man ikke har sansen for Metal fra før, og det viser seg også på konsertene hvor det er alle mulige slags folk. Hvor positivt det er, får vel være opp til hver enkelt å bestemme, men jeg har kommet forbi grinebiterstadiet i en heller tidlig alder. Heldigvis, får'n vel si.

Volbeat er velkommen tilbake når som helst, jeg stiller!