TRIOSPHERE og THE QUIREBOYS varmer opp på Trondheim Torg i mai

TRIOSPHERE og THE QUIREBOYS varmer opp på Trondheim Torg i mai

Trondheim Rock '09 presenterer nye band

Da er det klart at publikumsfavoritten Triosphere fra Trondheim med bassist/vokalist Ida Haukland i spissen som åpner showet på Torget fredag 22 mai kl 18.00. Bandet mottok strålende kritikker for albumet Onwards – som i 2006 ble utgitt på FaceFront Records – såvel som på konsertene der de bl. a. har varmet opp for størrelser som Wasp, Jorn og Paul Di'Anno.
Vi setter stor pris på å kunne presentere et kvinnelig innslag fra scenen på Norway Rock Night.

Lørdag kommer de engelske ringrevene Quireboys tilbake til Norge for å gjøre
folk glade og tørste på Classic Rock Night 23 mai. Bandet har tidligere turnert med Whitesnake, og over hele Europa forøvrig – og hadde bl.a. en megahit med låta Hey You. Det svinger og groover skikkelig av bandet og den karismatiske vokalisten Jonathan "Spike" Gray er kjent for å få liv i folket.

I år som i fjor blir det servert kald Dahls drikke i et system som eliminerer kø. Flere tilgjengelige toaletter enn i fjor – og egen skjenkefri sone foran scenen for de under 18 år. Rullestolbrukere vil samtidig bli tatt bedre vare på, med bl.a. eget felt på tribunen.

Vi er alle enige om at "det finnes ikke dårlig vær – bare dårlig tøy", hvis det mot formodning skulle komme noen regndråper eller bli noe kjølig.

Vel møtt på Trondheim Torg.