EAGLES OF DEATH METAL til HOVE

EAGLES OF DEATH METAL til HOVE

Dagsbillettene lagt ut!

Eagles of Death Metal (US) bekreftet!

Det er spennende dager i Hoveleiren. Tre av fire headlinere er på plass, og nå begynner de såkalte "mellomheadlinerne" også å rulle inn. Sjekker du www.hovefestivalen.no i ukene fremover vil du få med deg mange hyggelige bookingnyheter.

En av disse hyggelige nyhetene er at Eagles of Death Metal, garagerockbandet til Jesse Hughes og Josh Homme (vokalisten i Queens of the Stone Age), i dag er bekreftet til 2009-lineupen. I kveld spiller bandet en svært utsolgt konsert på Rockefeller i Oslo. Vi gleder oss til å høre dem på amfiet midt på svarte natta på St Hans-aften.

Som nevnt i overskriften er et begrenset antall dagsbilletter lagt ut for mandag, tirsdag og onsdag. Det betyr at du nå kan sikre deg billett til The Killers-, Slipknot- eller Franz Ferdinand-konserten. Dagsbillettene koster 660,- + bill. avgift. Du kan sjekke det foreløpige dagsprogrammet på denne linken, og bestille dagspasset ditt her.

De siste ukene har vi fått bekreftet artister som Fleet Foxes, Casiokids, Parkway Drive, White Lies og All That Remains. Du finner hele artistoversikten så langt her. Vi offentliggjør flere sterke navn allerede de neste par dagene. Følg med på www.hovefestivalen.no!

Folkens: det er snart bare 100 dager igjen til festival på Hove!