THE CUTE CRASH COMBO – Trondheim – Blæst

THE CUTE CRASH COMBO – Trondheim – Blæst

Peevish Penfriend var oppvarming for TCCC denne fredagskvelden..
Undertegnede hadde aldri hørt dem før, så jeg satt der med ett åpent sinn og var spent. De var kanskje noe hemmet av lyden, men det hørtes bråkete og kaotisk ut..fikk inntrykk av lite erfaring og samspill på scenen. Musikken i seg selv var litt fengende innemellom, men jeg syns låtene var alt for like. De nevnte at ene låten de spilte, hadde sneket seg inn i spillista igjen etter en stunds fravær, men for deres del, håper jeg at den låten blir borte igjen til neste konsert. Det samme gjelder låter som f.eks Darling prostitute..den kan de enten spare seg, eller øve bedre inn.
De hadde ett par hederlige låter også da, blant annet en coverlåt av Johnny Thunder.
Noen få sjeler stod foran scenen, men resten forholdt seg rolig i bakgrunnen, og jeg forstår at det var vanskelig å engasjere seg under denne konserten.
Bare sorgen var det ikke, for man kan høre at bandet har litt potensiale i seg, så fortsettelsen kan bare bli bedre. Kommer nok til å sjekke dem ut igjen ved en senere anledning.
Men til senere, håper jeg de øver mer på sceneopptreden. Utenom en innemellom energisk keybordist, har dem mye å jobbe med her også.

c4fb92c0d10bf04fa8312410ffd02eac.jpg

Men så over til kveldens hovedband, The Cute Crash Combo..
Bandet var til nå ganske ukjente for undertegnede, men sjekket låtene deres på myspace, og hadde positive forventninger når dem entret scenen.
De overrasket meg veldig positivt. De var samspilte, energiske, drivende..og man kunne kjenne rytmen spre seg gjennom kroppen i det rockefoten trampet takten etter musikken fra scenen.
Med tøffe rytmer, fete komp og en litt lys, men herlig vokal, så er TCCC ett band som man bare blir oppslukt av.
Spillelisten var bra..en herlig blanding av låter, og en nydelig ballade som gjør godt på en sånn konsert. Men merker godt hvor samspilte dette bandet er, og det smitter over på de som er til stede.
Undertegnede er veldig positivt overrasket over TCCC og gleder meg til å høre mer fra denne gjengen fremover.
Dette bandet passer egentlig på en større scene enn Blæst og disse bør nå langt, for dette var gode saker.