BACKSTREET GIRLS – Trondheim – Blæst

BACKSTREET GIRLS – Trondheim – Blæst

_*COMING DOWN HARD*_

Børskriser og krakk kan jogge seg en lang tur når boogierockerne Backstreet Girls er i byen. Gjestene på Blæst fikk akkurat det de ventet på fredag da gutta fra Oslo løftet taket noen cm og volumknappen til nivå som ingen trudde fantes.

I disse tider er det mye og mange ting som er ganske så ustabilt, børser og banker ramler som småfugler utenfor vinduet ditt etter en hard og fuktig lørdagskveld med en ekstra sterk kebab i magen. Men noen ting vet man er sikkert, sola snur, vinteren kommer og Backstreet Girls holder den samme gamle koken vi alle vil ha med noen kalde brune innabords.
Bjørn,Petter,Dan og Martin har uten tvil gitt en lang høgg i kriser verden over, og med ny plate tidlig neste år er gutta på det samme kjente sporet som de alltid har vært.

Omkring 300 hadde tatt turen innom Blæst fredags-kvelden og sjelden har vel så mange sebraskjorter, åletrange dongeribukser og hårspray vært ute på byen siden Mötorhead gjestet Rosendal for en mannsalder siden. Jeg fryktet en stund for de som gikk i dette at det skulle bli vanskelig å få av seg i de 15 minusgradene ute i byen denne kvelden….
Litt over 23.30 entret Backstreet scenen og etter *Barbie Wire*, *Black Boogie Death Rock n Roll*, *She´s so Bad* og *Monster in my Cadillac* hørte jeg like mye som etter å ha stått bak en F-16 under take off. Marshall ampen og lydtekniker hadde sine store problem med å gi nok lyd, og mitt i *Boogie my Life Away* var det rett og slett ikke mere å hente fra PA anlegget. Fett nok for nå var alt på fullt og en smakebit fra nyskiva *Hardcore Mission* veltet ut i lokalet og alt føltes knall..

Og at vi alle hadde *Gibson Gasoline* i årene som *Rattlesnake Charlie* hadde lyst å smake på var det ingen tvil om, selv om noen var mere glad i *Four Roses*.Og jeg trur at mange trengte besøk av *Medicine Man* for å bli *Awright* dagen derpå. Men for mange var det nok som *Hiroshima* likevel, men *Gimme Just a Second* så kommer nok formen skal du se. Etter en liten pause kom gutta tilbake og serverte oss *Gypo*, for vi skulle jo *Walking Downtown* for å brøle ut i natten *Hey Ho, Let´s Quo.*

Jeg tar fortsatt av meg hatten etter å ha hørt på de i nærmere 20 år på uante konserter Norge på kryss og tvers. Takk Backstreet Girls….

For flere bilder, sjekk vårt bildegalleri.