HEAVEN AND HELL til Oslo (4/6)

HEAVEN AND HELL til Oslo (4/6)

STAGEWAY PRESENTERER

 

HEAVEN AND HELL – featuring DIO, IOMMI, BUTLER & APPICE

OSLO SPEKTRUM, TORSDAG 4 JUNI 2009

 

 

 

 

Torsdag 4. juni 2009 kommer Heavy Metal legendene Heaven and Hell til Norge. Bandet, som aldri før har vært i Norge under dette navnet, består av Ronnie James Dio (vokal), Tony Iommi (gitar), Geezer Butler (Bass) og Vinnie Appice (trommer) besøker Oslo Spektrum på sin runde i Skandinavia. Fra før har de bekreftet at de spiller på Sweden Rock Festival.

 

Bandet ga sammen med originaltrommis Bill Ward ut suksessalbumet Heaven and Hell som Black Sabbath i 1980, etterfulgt av Mob Rules (1981) og live-albumet Live Evil (1982). De turnerte også under Black Sabbath navnet i to perioder, fra 1980 til 1982, og fra 1991 til 1992.

Halvveis ut i første turneen, ble Bill Ward erstattet av den hardtslående trommeslageren Vinnie Appice.

 

Tidligere i år forklarte Tony Iommi navnevalget Heaven and Hell slik, til Billboard.com: ”Uansett hva vi gjør, er vi egentlig Black Sabbath, men vi har valgt Heaven and Hell navnet, slik at alle er klar over hva de går til på konsert. På denne måten kommer ikke publikum og forventer seg Iron Man og alle de andre gamle sangene. Vi har gjort de låtene i så mange år nå, og vi synes det er gøy å kunne gjøre alt materialet vi gjorde med Ronnie igjen”.

 

Heaven and Hell er for tiden i Rockfield Studios i Wales for å spille inn nytt album, som kommer til å bli det første nye albumet fra denne gjengen siden Dehumanizer. (1992)

 

Ronnie James Dio og Tony Iommi er to profiler som i aller høyeste grad kan sies å ha dominert og formet heavy metal i flere tiår, både på hver sin kant og sammen. At Ronnie James Dio fortsatt leverer, både vokalmessig og som showman, beviste han ettertrykkelig da han besøkte Norge sist i mai i år med DIO. Nå kan vi endelig med glede presentere begge disse legendene på samme scene i Norge! Sammen med de ikke mindre legendariske Geezer Butler og Vinnie Appice er de HEAVEN AND HELL, og 4. juni er vi lovet en forrykende oppvisning i klassisk heavy metal!

 

 

BILLETTER I SALG FRA ONSDAG 10. DESEMBER KL 09.00

BILLETTER PÅ NARVESEN, POSTEN, WWW.BILLETTSERVICE.NO, OSLO SPEKTRUMS BILLETTKONTOR