NORDICFEST 2008 står for døren

NORDICFEST 2008 står for døren

NORDIC FEST ER NORGE OG NORDENS STØRSTE KRISTNE METAL-FESTIVAL!

 

Vi har i år gleden av å tilby følgende band:

 

TOURNIQUET (US) – Disse gutta har holdt koken siden 1990 og her et navn som er kjent langt utenfor de kristne kretser. De har nå med Tim Gaines (ex-Stryper) på bass. Dette er god gammel thrash-metal som det lukter svidd av!

SEVETH ANGEL (GB) – Endelig tilbake etter at de ble oppløst i 1992. Bandet som har vært på samme selskap som Metallica, Slayer og Megadeth jobber nå også med nytt album som kommer seinere i år. Noe man ikke må gå glipp av om man liker doom…

BENEA REACH (NO) – Bandet som har holdt på siden 2003 og vært nominert til Spellemannsprisen i metal-sjangeren med sitt debutalbum. Dette bandet er en ren nytelse å se live!

THY MAJESTIE (ITA) – Disse italienerne startet å spille i 1998 og de spiller prog./power-metal av meget høy kvalitet. Dette er et band som er kjent over hele Europa og vi er meget stolte over at de endelig har funnet veien til Norge. Dette vil nok for mange bli et av festivalens høydepunkt.

DEUTERONOMIUM (FIN), MY SILENT WAKE (UK), SLECHTVALK (NL), BLOOD DRIFT (BEL), MORGENROEDE (NO), DALIT (NO), ARCANE LEGION (GER), FRAIL GROUNDS (NO) +++

 

Tid:         13. – 16. november 2008

Sted:       Sub Scene (Kirkegata 34, Oslo)

 

For mer info:  http://www.nordicfest.no

 

FESTIVALEN ER RUSFRI OG HAR FRI ALDERSGRENSE!