EDENBRIDGE til Trondheim (25/10)

EDENBRIDGE til Trondheim (25/10)

25. oktober arrangerer High Voltage Rockeklubb konsert på gamle, ærverdige Rosendal Teater i
Trondheim. Dørene åpnes kl 20.00. Aldersgrense 18 år.

Kveldens høydepunkt og headlinere er Edenbridge fra Østerrike. Bandet har holdt det gående siden 1998 og har vel besøkt Norge en gang tidlig i karrieren, men dette er første gang de spiller i Trondheim!

Edenbridge ga ut CD’en My Earth Dream tidligere i år. Det blir symfonisk, melodiøs metal
av ypperste klasse, dette går det ikke an å gå glipp av!!

TELLUS REQUIEM tar over etter at powermetal-bandet Memorized Dreams fra Fosen trakk seg og blir første band på scenen, Deretter spiller Where Angels Fall fra Østlandet, som denne kvelden slipper sin nye CD, Marionettes, og konserten blir dermed også deres Release-konsert.

Billetter kjøpes på billettservice.no