RAMPANT DOGS – Oslo – Club Maiden

RAMPANT DOGS – Oslo – Club Maiden

Jeg gikk til Gatecrashers uten noen forventinger av noe hjerneslag, ettersom dette er et band jeg aldri i mitt ringe liv har hatt noe som helst kjennskap til. Noe som er litt synd, for dette skulle vise seg å være ganske så snasent. Glammete godrock med en tvist av punk, og desidert det nærmeste man kommer 80 tallet når det gjeder image. Sprudlende band med en fantastisk sceneoppførsel, som sitter igjen i marg, bein og ikke minst lever, i lang tid i etterkant. Mest utenom det vanlige kan sies å være drag queen vokalisten, som er et godt skue der han løper rundt. Det var en tøff konsert!

8660c83157a2b7cc7faca95d6b36d5fb.jpg

Rampant Dogs derimot, er et band jeg lenge har nytt en god pils i god laug sammen med deres musikk, men av ymse grunner ikke har fått muligheten til å se før denne kvelden. Etter utallige muligheter. Myspace-siden til bandet har vært hyppig besøkt, så egentlig en skam at jeg ikke har hørt noe annet av dette bandet tidligere. Konserten derimot, gav et bedre inntrykk i musikken jeg egentlig ikke trengte et bedre inntrykk av. Låtene svinger som bare det, og stilen kan beskrives som en type hardrockpunkaktig miks med en twis av glam. Uten at du trenger å sette opp håret type Nikki Sixx. En energiutløsning av en vokalist leder bandet frem, og gjør mye for å holde motet blndt rølpete publikum oppe. Jeg koste meg. Og det var det fler med meg som gjorde. Det skal nevnes at det dryger ut litt i lengste laget, og ettersom doene på Maiden har blitt av det litt lettere skabbete slaget i det siste, måtte jeg parkere tøffla før det ble ferdig på kvelden. Ikke faen om jeg driter på en dass uten lås!