TOXIC HOLOCAUST – Oslo – Club Maiden

TOXIC HOLOCAUST – Oslo – Club Maiden

 

Toxic Holocaust er et band som har etablert seg raskt de siste årene, som et av nåtidenes bedre Thrash band. Med 2 full-lengdere, samt demoer og EP'er, har Joel Grind's enmannsband raskt opparbeidet seg kultstatus.

 

Man kan godt si at det var vel på tide å få bandet til Norge og Skandinavia generelt, og imellom en konsert i Gøteborg og København (med Municipal Waste, som det var jævlig dårlig at dem ikke tok med seg) så var det altså Oslo sin tur, og Club Maiden var stedet.

Support for kvelden var Oslo-baserte The Barrels, som imponerte no jævlig! Beinhard Rock  Roll, med en vokalist som høres ut som Lemmy etter en knallhard uke på speed og whiskey!
Et band jeg har stor trua på, og håper å få sett igjen!

De som så Toxic Holocaust i Gøteborg, sa at de bare spilte 20 minutter, noe som helt klart la grunn for litt skepsis. Men jeg vil tro at Toxic Holocaust hadde et litt mer engasjert publikum på Maiden, for jaggu ble det liv, og bandet spilte godt og lenge. Primitiv Thrash som dette kan fort bli kjedelig på skive, men live synes jeg det fungerte meget bra, og med låter som "Ready To Fight", "666" og "Enemy of Jesus" slår det neppe feil. Thrash-hoder som gikk glipp av dette, får sjansen igjen på årets Hole In The Sky, hvor også Municipal Waste spiller. Blir bra!