NOCTURNAL – Oslo – Club Maiden

NOCTURNAL – Oslo – Club Maiden

Ikke mer enn 2 dager etter at Toxic Holocaust gjestet Club Maiden, var det nok en Thrash konsert på gang, med Tyske Nocturnal, støttet opp av Kolbotn-baserte Nekromantheon og Vestlandsthrasherne Töxik Death.

Töxik Death sparket ballet igang, men grunnet bl.a. en noe dårlig lyd, var ikke dette det mest imponerende jeg har sett, dog jeg har stor trua på at disse gutta kan gjøre det bra etter et par ekstra timer i øvingslokalet. Rølpete Thrash som forsåvidt levde opp til forventningene, og gjorde jobben sin som oppvarmingsband.

Nekromantheon fra Kolbotn hadde jeg hørt mye om, men lite av, og de overrasket stort! Intet nytt under solen dette heller, men gjorde et forrykende show og hadde et par knallfete låter! Bandet manglet vokalist denne kvelden, noe jeg ikke visste om på forhånd, så jeg trodde det var meningen at gitaristen og bassist delte på vokalpliktene, for det fungerte jævlig bra! Thumbs Up!

Tyske Nocturnal var noe jeg hadde sett fram til lenge, og selv med ny vokalist/sessionvokalist på slep (OLD-vokalisten) gjorde de en alvorlig bra jobb! Glatt en av de bedre Thrash konsertene jeg har vært på, og en av de bedre Thrash banda som holder til nå for tiden! Kan ikke skjønne at folk vil at band som Kreator og Destruction skal gå tilbake til gamle vaner når man har slike band som Nocturnal som gjør jobben minst like bra! BURN THIS TOWN!!!