INFERNO 08 KICK OFF – Trondheim – Kafe Larssen

INFERNO 08 KICK OFF – Trondheim – Kafe Larssen

Det var igjen duket for Inferno Kickoff her i Trondheim og på plakaten stod tre band innenfor dødsmetall genren. Jeg hadde ikke stor kjennskap til noen av de, så jeg var litt spent på hva som var i vente. Allerede klokken halv elleve begynte det å bli en del folk inne på Larsen og når første band, Metherra gikk på ca. ti over elleve var det et veldig bra oppmøte vil jeg påstå. Selv holdt jeg en edru profil denne kvelden, men det var tydelig at det hadde vært mange morsomme vorspiel for stemningen var god den!

 

3cee3a88c8aa4afcf8c9226868ec4361.jpg

Metherra fra selve bartebyen var altså første band ut i Trondheim denne kvelden og bandet leverte dødsmetall slik vi liker den. Hard, brutal og velspilt. De hadde et godt knippe låter i sekken sin og det var så absolutt hørbart det bandet leverte. Selve sceneopptredenen var ikke all verden, jeg savnet litt mer bevegelse, men nå vet jeg ikke hvor mye erfaring bandet har live. Uansett, det er musikken som står i fokus og i så måte leverte bandet bra. God respons fra publikum også, så da er det da ikke så dumt. Jeg var ganske langt bak i salen og det var kun vokalen som ikke hørtes så godt der, men av det jeg fikk med meg låt også den bra. Ok + på Metherra.

 

47d8d6906999ec23472a52dfd5c85540.jpg

The Sickening fra Kristiansund om jeg ikke husker feil vare neste ut. Når de endelig kom i gang etter en del prat jeg ikke hørte en drit av så låt da ikke dette heller så alt for rævgæli. De hadde tydelig med seg fanskaren sin fordi det florerte med folk i The Sickening skjorter. Også responsen fra publikum viste at bandet har en del fans. Dødsmetall fra disse karene også og de også leverte da god musikk. DM a la Amerika er ikke å forakte og The Sickening`s toner klang godt. God bevegelse på scenen samt god bevegelse på scenen gjorde at The Sickening kom hakket bedre ut av det.

 

56fe85c435b5af9ac6affdfc9b0d6de9.jpg

Mindgrinder er et band jeg har en skive av, men den er blitt spilt minimalt av en eller annen grunn. Uansett, når gutta fra Notodden inntok scenen og begynte skjønte man at dette var folk som har holdt på en stund. Det låt blodtight og når de kjører på med blandingen dødsmetall/thrash så var jeg ikke vanskelig å be. Låtene de serverte hørtes bra ut, de lagde så smått liv på scenen og blant publikum så jeg hår som snurret i alle retninger. Jeg ble ingen kjenner, men du skal ikke se bort fra at jeg drar fram skiva deres igjen. Uansett, Mindgrinder gjorde en god jobb og det virket da også som om publikum var mer enn fornøyde, mange svette slitne folk var det i hvert fall.

Vel, tiden flyr når man er på konsert, og med 10-15 kopper kaffe innabords på noen timer var det ufattelig godt å komme seg ut å tråkke en stund før man kom hjem. Programmet til Inferno orker jeg ikke si noe om, sjekk det ut og døm selv… Det ble da en bra kveld og 3 band som ga mersmak, så, er da ikke dårlig uttelling det, huh??