Programmet kommende uke på CLUB MAIDEN

Programmet kommende uke på CLUB MAIDEN

Fredag 18 januar
Norsk Rockeforbund  jubileum m/karaoke from hell – be a rockstar for one night!

Premiere: 00:23.
DJ: Halfface

DJ Halfface is a well-known character in the clubscene of Oslo. He started DJing in 1995 at the legendary club So What, and has since then been playing at numerous clubs & events. Among these are Neon, Boots and Sneakers, Korova Milkbar, Kraftverk, Gotham Nights and Oslo Synthfestival. Halfface plays hard, danceable music that fills the room with energy. He is always updated on new music within most genres, but his DJ sets also contain classic tracks from the last decade (hentet fra blackalert.com)

Kl: 00:23//Id: 20//CC: 50

Lørdag 19 januar
Rampant dogs + GateCrashers
Rock for alle penga.Dette blir den siste konserten gutta gjør i Oslo før skiva kommer.Etter at de gjorde en genial supportjobb for Carburator vet folket hvor de skal befinne sg denne dagen.
Dørene åpner kl 21 og første band er på kl 10.
Cc:100/20 års grense/kl 21_

00:23.
DJ: Deadcunt

Dj Deadcunt. Spiller elektro, disko, elektropunk, en dæsj med go gammal og litt hip hop. Så lenge det er dansbart så er det meget mulig du finner det i min mappe. Har fast klubb på GarageOslo, men har og spilt på Mono, Bar Babylon, Gloria Flames og Naken.
Kl: 00:23//Id: 20//CC: 50