Purken kommer….THE POLICE for først gang i Norge

Purken kommer….THE POLICE for først gang i Norge

presenterer

 

Police_logo.gif

 

THE POLICE
The Police stormet i 1977 den britiske musikkscenen med sin vitale blanding av rock, reggae, punk og jazz. Bandet dominerte toppen av hitlisten og ble spilt på radiokanaler verden over. I de seks årene bandet holdt sammen ble de raskt et av verdens mest berømte og mest spilte band.
Sting, Steward Copeland og Andy Summers har i de siste årene pleiet sine egne solokarrierer, men nå er de ute på sin store gjenforeningsturne. De hadde ingen problemer med å fylle Globen Arena i Stockholm til randen to ganger i august, deres første konserter i Skandinavia på hele 25 år.
Vi er stolte av å kunne annonsere at The Police for aller første gang kommer til Norge. Og med seg har de en sekk full av monsterhits. På setlista står låter som Roxanne, Message in a Bottle, Every Little Thing She Does Is Magic, og Every Breath You Take. Sistnevnte fikk i 2005 BMI Award for å ha blitt spilt 8 millioner ganger på radio.

The New York Times skrev etter konserten i Madison Square Garden at gjenforeningen vitnet om et dynamisk og vitalt band, hvor bandmedlemmene til og med hadde blitt bedre musikere siden forrige gang de sto på scenen sammen.

Du kan oppleve The Police på:
VALLE HOVIN STADION ONSDAG 11. JUNI
Billettsalget starter
MANDAG 26. NOVEMBER kl 09:00 via:
www.billettservice.no / tlf. 815 33 133 eller
www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211 eller personlig fremmøte på Oslo Spektrums billettkontor
Billettpris: 650,- + billettavgift
Begrensning på 6 billetter pr. person. Portene åpner kl 17.
For mer informasjon se: www.thepolice.com