PARKWAY DRIVE rocker Maiden

PARKWAY DRIVE rocker Maiden

November, 27 2007

PARKWAY DRIVE (aus)

+ support: PATH OF NO RETURN (swe) + SHOWDOWN


Club Maiden, Øvre Vollgate 13, Oslo,
Cost : 150,-

Tid for litt brutal metal/beatdown på Boots igjen og det er vi glade for alle mann! Tom har vært flink booker denne gang (som vanlig) og skaffet oss TRE feeete balleknusere av ypperste slag. Kom og mosh for faen.

Sounds of Unity presenterer stolt Parkway Drive fra Australia, Path of no return fra Sverige og norske Showdown. Billettene går unna, så det kan være lurt å sikre seg en. Kan kjøpes på forhånd på Club Maiden og platesjappa Tiger i Oslo, eller på www.tigernet.no

Parkway Drive
Fem helt vanlige gutter kom sammen og startet et helt uvanlig band
Parkway Drive er noe av det mest formidable Australia har å by på av nevneverdig
metal/hardcore. De er uhøytidelige og avslappa, men vet likevel å gi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme. Bandet skapte sirkuslignende tilstander down under da de i 2005 ga ut sitt debutalbum "Killing With a Smile", en utgivelse som seilet rett inn på hitlistene og ga bandet lyttere og fans langt utover den trofaste hardcorekjernen. Parkway Drive har også høstet stor suksess med sine utsolgte turneer i hjemlandet, og det ser ikke ut til å bli dårligere nå som de er i full gang med å erobre resten av verden. Denne måneden ga bandet ut sitt andre album
"Horizons", og Parkway er med dette spådd til å skape noen av høstens beste og mest minneverdige circle-pits.

Path of no return
Path of no return er et hardcore/metalband fra Örebro i Sverige. Dette er et band som tar musikken på alvor og er ikke redde for å legge lista høyt. Men deres harde arbeid og dype respekt for egen virksomhet ser ut til å betale seg, bandet høster gode kritikker og har en voksende skare av tilhengere. Dessuten lover de deg intet mindre enn å bevege deg med oppriktig, ærlig og tung musikk. De ga i år ut sitt andre album, kritikerroste The Absinth Dreams.

Showdown
Showdown har en ganske enkel ambisjon, de skal spille fengende, heavy musikk og ha det skikkelig gøy mens de gjør det! Om ikke det er nok så er de ansett som et av landets tøffeste og mest spennende up-and-comingband for tiden, med energiske rytmer og fete riff som rocker sokkene av deg! Gutta er snart ute med ferskt album, men nå har vi sjansen til å oppleve dem live i Oslo.

 

Boots_Sneakers_poster 1107.gif