FEET-PUNK – Trondheim – Trondheim, Fellows MC

FEET-PUNK – Trondheim – Trondheim, Fellows MC

I forbindelse med slipp av EP-en "Holdkjæft", holdt Trondheimsbandet Feet-Punk releaseparty i lukkede former i lokalene til Fellows MC i Trondheim. Det var kun inviterte gjester til stede, hvilket betydde at det var haugevis med folk som hadde kommet for å oppleve Feet-Punk i levende live og samtidig få med seg en dose Brutal Kuk på kjøpet.

Først noen ord om lokalet, som er perfekt til denne typen arrangement. Det kan kanskje trekkes litt for at selve lokalet foran scenen er smal, men bortsett fra det er lokalene til Fellows MC ypperlige.

Brutal Kuk - Feelows MC 07.JPGGrunnet sent oppmøte fra folket, ble det noe sen igangsetting av konsertene, men like før midnatt dundret bandet med verdens beste bandnavn, Brutal Kuk i gang med sin heftige rølpepønk. Bandet ble oppløst tidligere i år, men er nå kommet sammen igjen og det er fansen veldig fornøyde med. Gutta lekte seg gjennom hele konserten og det var tydelig at de hadde det morsomt. Spesielt morsomt var det å se de stå hver sin vei, men samtidig få det hele til å virke så rølpete enkelt. Jo da, Brutal Kuk leverer fortsatt sakene og her er det lov å forvente mer framover, for de kunne presentere en helt ny låt, uten tittel til og med. Den lover mycket bra for fortsettelsen med masse tyngde og tøffe riff i tillegg til den sedvanlige kjappe spillestilen til bandet. Dette ble en perfekt oppvarming for Feet-Punk og det eneste som manglet, var en skikkelig mosh-pit.

Feet-Punk - Fellows MC 07.JPGMosh-pit ble det heller ikke da Feet-Punk spilte, og også under den konserten var det bortimot det eneste som manglet. Vi fikk de 7 nye låtene fra bandets nye EP, og de funket godt de. Men jeg regner med det vil ta av mer neste gang når låtene er innspilt hos publikum også, og ikke bare hos bandet. En mulighet til å få sjekket ut dette, blir det nok garantert igjen, for Feet-Punk er flittige brukere av scener rundt omkring i Trondheim.
For at konserten ikke skulle bli for kort, fikk vi selvsagt en god del eldre låter også, og nå var publikum med igjen og der og da ble det fastsatt at pønken a la 2007 i Trondheim lever i beste velgående. Helt klart en av de morsomste konserter jeg har vært på den siste tiden.