MONOLITHIC og Thomas Olaf Stefan Nieuwenhuizen på Blæst

MONOLITHIC og Thomas Olaf Stefan Nieuwenhuizen på Blæst

Dette blir å lukte svidd!

MONOLITHIC + Thomas Olaf Stefan Nieuwenhuizen!
Thomas har bla spilt gitar i Bever og i 35007.
I tillegg er Thomas løst medlem og livemusikker i Sunno)))
Det blir tatt utgangspunkt i Monolithic´s låtmateriale, men det blir en del løsere og en del mer dronete, litt i retning Sunn O))

Monolithic er et spill med russisk rulett. Musikken har utgangspunkt fra en polyrytmisk tilnærming av skitten black metal (!) i et høyt tempo som gruver HARDT! Dette iblandet en stor dose fritt fall uten fallskjerm, men også med et melodisk tilsnitt. Monolithic gjorde sitt beste for å skremme bort de over 200 fremmøtte på JuleJazzen på Brittannia i 2005, men fikk overraskende nok jubel av gammel som ung. Hvorfor vet ingen. Uansett er de to kjent fra mange konstellasjoner i forskjellige sjangre i Norge de siste åra: Stian spiller med bl.a. Terje Isungset, Tor Haugerud, Bladed, Fraud(uk), HypnoToad(uk) m.fl. og har gjort prosjekter med bl.a. Arve Henriksen, Ståle Storløkken, Matthew Bourne (uk), David Stackenäs (s) m.fl. Kenneth er kjent fra prosjekter som Gåte, Dadafon, Cucumber, Trondheim Jazzorkester m.fl.