BACKSTREET GIRLS – Oslo – Oslo, Rockefeller

BACKSTREET GIRLS – Oslo – Oslo, Rockefeller

 

I kveld var det huket for slippfest for den nye skiva bil Backstreet Girls, og bandet som har holdt det gående i over 20 år, og er et av de mestspillende på Rockefeller gjennom tidende, klarte fortsatt å trekke til seg et fullt lokale (nå skal det nevnes at kun 1.etg var åpen).

De ikke fullt så spennende oppvarmerne denne kvelden var The Dirty Callahans, som spilte en type punk/rock a lá Gluicifer. De startet bra, var flittige på scena, men tilnærmet kliss like låter blir kjedelige i lengden. Men det hadde samlet seg en liten gruppe fans midt foran scena og selv om vokalist ikke var storfornøyd med livet, var det i hvert fall noen som prøvde å holde det oppe. En rar ting var tendensene til vokalist mellom låtene, der han hørtes ut som han var sponsa av Mills. "MMMMMMH! I kveld er det BOOGIE! MMMMMMMH!" merkelig, men noe man legger merke til.

ae2ee818cdd8bba81a5b92b7b0c18ce9.jpg

Litt senere utpå kom hovedfigurene valsende inn på scena, og for et inntrykk! Jeg har aldri sett Backstreet Girls før, men fant fort ut at det er noe jeg burde ha gjort. Gutta visste å leve seg totalt inn i spilleopplevelsen og oset av energi. En hoppende gitarist med mange likhetstrekk til Angus Young (AC/DC) stod for mye av livet, og selv om det var et par spillefeil innimellom, var dette absolutt ikke noe å klage på. Lyden var heller ikke gæli denne kvelden, og livet i publikum var upåklagelig. Problemer med anlegget gjorde at det ble en lengre pause midt i, som jo er ganske frustrerende, men bandet leverte allikevel. Og selv om jeg måtte prioritere toget framfor siste delen av konserten, føler jeg ikke at det var en bortkastet kveld. Jeg har sett Backstreet Girls for første gang, og merka meg at jeg definitivt skal se dem igjen. Boogie til you puke!