Konsert for kidsa i Horten

Konsert for kidsa i Horten

Iskra/Rabalder/Mehe

@Kulturhuset 37, Horten

Fredag 2. november

CC 40,-

Fri alder

Rusfritt!

 

Iskra debutalbum!

Det er ikke taket som detter i huet på deg, det er bare Iskra…

I disse dager slipper Iskra sitt debutalbum på Sounds of Unity. Releaseparty for kidsa blir på kulturhuset 37 i Horten fredag .

Etter at disse seks gutta fra Horten/Oslo vant festivalslag 2006 og dermed spilte på alle de store festivalene i Vestfold samme sommer, fikk Iskra rykte på seg som et band man er nødt til å oppleve live. Maken til gnistrende og forrykende energisk liveshow man skal lete lenge etter, energi er vel i det hele tatt et godt ord når man skal beskrive bandet. Det Iskra leverer er ekte, hardt og ærlig. Med perkusjon på kagger, styggpene harmonier ispedd heftige riff og to dyktige, brutale vokalister treffer dette deg midt i tryne. Bandet har blant annet spilt med Torch, All That Remains, Stonegard og Amulet det siste året, og når de nå inviterer til slippfest for kidsa på kulturhuset 37 er det med Rabalder og Mehe som support.

I høst ga Rabalder ut sin første EP på Sounds of Unity, og bandet har etterhvert opparbeidet seg et navn både i Oslo og omegn. Disse gutta har spilt knusende hardcore rundt i hele østlandsområde og musikken deres oppfattes som et friskt pust på hardcorescenen med klare referanser til 80tallets New Yorkband som Agnostic Front og Rancid.

Mehe er et ungt metalband fra Oslo. Både thrash, metall, punk og støyrock får sin tilsynekomst i bandets vrange og særskilte uttrykk. Med et grunnlag i umedgjørlige rytmer og støyende harmonier, sjager Mehe rundt i undergrunnen som en løs kanon på dekk!