DIMMU BORGIR på Sentrum Scene

DIMMU BORGIR på Sentrum Scene

Tirsdag 06.11.07 Sentrum Scene

Galleriet – fri aldersgrense
+ Supp.: Amon Amarth + Engel

 

DimmuBorgir_2.jpg

Et av Norges ledende blackmetallband er igjen plateaktuelle med "In Sorte Diaboli".

VG ga plata en sekser og skrev: "Overdådig svartmetallopera og et mesterverk innen konseptuell satanisme". Dermed er det atter duket for fest i helvetes forgård, og hitlistene i flere europeiske land kan starte forberedelsene på atter en gang å bli herjet av djevelens musikk. I USA gikk plata rett inn på en imponerende 43. plass i sin første uke. Utgivelsen er første album siden "Death Cult Armageddon" i 2003. Den plata nådde 2. plass på VG lista og innkasserte Spellemannspris. I Tyskland lå den også lenge høyt på listene, og den var også inne på Billboard i USA. NB! Tidlig konsertstart.

 

Bill. kr. 275,- + bill. avg. kr. 25,-. Konserten er UTSOLGT.

18 år leg. i hovedsalen.

Fri aldersgrense på galleriet.