IRON MAIDEN til Lerkendal

IRON MAIDEN til Lerkendal

Vi kommer til å dele ut VIP-billetter til Iron Maidens konsert på Lerkendal, var beskjeden fra Bård Danielsen kom med til sine lyttere på Radioadressa i formiddag.

 

 

Han forteller til adressa.no at han hadde fått beskjed om å forberede et opplegg for utdeling av billetter til denne konserten, og at han ikke så noen grunn til å tvile på at denne informasjonen ikke stemte. Danielsen trodde at nyheten om konserten på Lerkendal allerede var sluppet, og sier at han ikke hadde fått beskjed om å holde informasjonen hemmelig.

– Jeg var mest opptatt av det faktum at vi hadde VIP-billetter å dele ut, og ville oppfordre lytterne til å følge nøye med framover for å få vite hvordan de kunne skaffe seg billettene, sier Bård Danielsen.

– Jeg er så blodfan av dette bandet, så da kan jeg ikke sitte på denne informasjonen, legger han til.

I forrige uke ble det endelig bekreftet at Iron Maiden kommer til Norge til neste år, som en del av sin verdensturne «Somewhere back in time world tour». Turneen begynner i Mumbai 1. februar, og Europa får besøk helt mot slutten av turneen.

Datoene for Iron Maidens konserter i Skandinavia vil bli offentliggjort mandag.