Kveldens Backyard

Kveldens Backyard

LIKE RATS FROM A SINKING SHIP (N)
Like Rats From A Sinking Ship er et band bosatt i Trondheim som spiller Eclectic Electric Hardcore; hovedsakelig en blanding av hardcore og elektronika, men med innslag av andre stiler og sjangrer.
Musikken har bl.a referanser til band som Aphex Twin, The Blood Brothers, Converge, The Dillinger Escape Plan, Godspeed You Black Emperor!, Isis, The Locust, Neurosis, Nine Inch Nails, Rage Against The Machine, Refused og Sigur Rós.
I november starter innspillingen av debut-Ep-en "Sexy, sexy gunshot wound",
www.likerats.com

AFTERBIRTH (N)
Trioen Afterbirth ble til høsten 2001. Bandet ble et utløp for den vanvittige energien til 14 år gamle skatekids og pønkere, og musikken har med årene etablert seg i et moderne rockelandskap,inspirert av norske JR Ewing, Amulet og Span, samt amerikanske Foo Fighters, Blood Brothers og Mars Volta. Afterbirth befinner seg alltid i bristepunktet mellom melodisk låtskriving og rå energi,og på sine første turnéer i Norge vinteren '07 vakte bandet oppsikt overalt med sin intense og ekte sceneopptreden. Bandet spilte inn en musikkvideo til låta "Lives of Quiet Desperation," som ble spilt hver søndag på NRK2 Urørt Jukeboks høsten '06, og innspillinger av låtene "…Is Watching Me" og "Take Charge" ble begge anbefalt av NRK P3 Urørt-redaksjonen.
I August i år reiste hele bandet til Tromsø hvor de spilte inn og produserte albumet "Make It Matter".
www.afterbirthband.com

MAMMA, JEG BLÖR (N)
Duoen er et kaos-screamo band fra Skedsmokorset med skrikende vokal, simpel gitar og brutale trommer. Gutta i bandet er Mats (vokal,gitar) og Stian (trommer). De har deitet siden mars i år. Mamma, jeg blôr sier selv at de er veldig inspiret av Orchid, Ampere og Kaospilot.
www.myspace.com/mammajegblor