Primatene inntar Blæst

Primatene inntar Blæst

GOAT THE HEAD (releaseparty)

Support: SEXY POLICE

Blæst
Trondheim
Fredag 2. november kl 22:30

Inngang kr. 100 (eller 2 sabeltanntigertenner)

Metalhistorien er lang, men at den strekker seg helt tilbake til steinalderen visste du kanskje ikke. Huleboerne drev nemlig med en meget groovy form for ekstremmetal lenge før noe kunne deles inn i black, death eller thrash.

I områdene rundt Nidelva har en barbarisk gruppe holdt liv i denne tradisjonen og nå er debutalbumet klart på Tabu Recordings. Den barbariske, Trondheimsbaserte kvartetten serverer et beinknusende album. 13 låter du kan gnage på i tillegg til den 17 (!) sekunder lange singelen og bonuslåta "Darwinian Minions".

GOAT THE HEAD har nettopp avsluttet en turné med 1349 i Storbritannia og de er blant fire utvalgte band som får delta i Rockword TV/Metal Hammers talentkonkurranse Get In The Ring. Du kommer til å se dem mye i britisk metalpresse framover med andre ord.