HEADBANGERS BALL PARTY – Oslo – Oslo, Soria Moria

HEADBANGERS BALL PARTY – Oslo – Oslo, Soria Moria

 

Når MTV arrangerer noe, blir det sjelden uten noe rundt, og de hadde ikke spart på pynten på denne kaka heller. Kvelden var satt av for Headbangers Ball party, og på programmet stod ingen andre enn Jerry Only og resten av dødspatruljen i MISFITS!

f0590f49ec37b04819c076d2022d325e.jpg

En rekke kjendiser var invitert, som alltid når MTV står bak noe, og med rød løper opp trappa ble opplevelsen deretter. Det jeg stussa mest over var arenaen. Jeg hadde vanskelig med å se for meg et skittent punkband spille på denne dannede spisesal. Men det funka som bare det, hadde bare lyden vært noe, for det er noe av det værste jeg har hørt over et PA-anlegg noensinne. Grumsete og uklart, og absolutt ikke rus for øret i det hele tatt. Men man bryr seg ikke så mye om det, når det er Misfits som lager lyd! Dette var andre gangen bandet besøker Norge noensinne, hvor første gangen var på Stavanger Punkfestival for et par år siden. Partyet var lukket, og man var nødt til å være invitert, eller vinne billetter på forhånd. I lokalene som rommer 500 mennesker hadde de klart å skrive 1000 navn på lista, SJEF! Man trenger ikke skrive to ganger at det var STAPP fullt der inne, og svettelukta kunne kjennes et par kvartaler unna. Men igjen, man gir mye faen når man kan se Misfits! Konserten var kort og vi fikk ikke mange låtene. Til gjengjeld var alle godlåter fra perioden til Danzig, og selv om mange kanskje savnet Last Caress, fikk vi fortsatt høre snacks som Halloween, Skulls, Monster Mash og låta Spinal Remains, som også er å finne på Jackass-soundtracket til nevnte tv-show's eget spill.

 

 

0c5b1b3f0da2a61fde21bdaeffe45b62.jpg

Jerry selv liker Norge godt, uten å egentlig ha opplevd landet. Kveldens show var kun et stopp i turneen, og det var rett av gårde til England etter jobben var gjort. Men han rakk å skryte hemningsløst av kulda, og metalldamene som er i dette landet. Han kunne også informere om at han hata MTV, han gjorde det som liten, og gjør det fortsatt. Men han liker å spille for "kids", og ville stille opp, selv om det var i regi av MTV. En kort, men aldeles så vellykket aften, selv om man kunne håpet på bedre lyd.