MORSE, PORTNOY, GEORGE – Cover to Cover

MORSE, PORTNOY, GEORGE – Cover to Cover

Neal Morse, Mike Portnoy og Randy George er alle kjente i fra progens verden, og denne skiva er rett og slett bare hva gjengen har drevet med på tiden de hadde tilovers i studio under innspillingen av Neal Morse's tre siste skiver («?», «One» and «Testimony»). Og som tittelen på skiva indikerer, dette er bare en mase coverlåter. Selv om det helt klart ikke er lagt til mye penger i produksjonen/mastring av disse låtene, så er lyden god nok, og både litt småfeil(dog med denne gjengen er det fryktelig få av dem!) og snakking i mellom låtene er tatt med. CDen i sin innpakning er nok ikke mye å skryte av, en helt enkel jewelcase, med en to siders booklet der Mike Portnoy har skrevet litt om de forskjellige låtene og hvorfor de ble valgt ut. Produktet i seg selv virker billig og ikke veldig forseggjort. Noe som i seg selv er litt overraskende siden dette kommer i fra InsideOut, som er meget flink til å spy ut all slags utgivelser i forskjellige formater og størrelser. Men dette skulle vel bare være en billig greie for fansen da? Men… slik er det bare ikke, for denne selges faktisk til "normal" CD album pris.

Dette er da uansett en ganske morsom greie, ikke akkurat noe fantastisk- og helt klart mest for folk som er store fans av disse gutta i fra før. Og da kanskje folk som er litt oppe i åra, som faktisk har et kjennskap til disse låtene som blir presentert på skiva. For her er det låter i fra band som The Monkees, Joe Jackson, Chicago og Paul McCartney. Halvparten av låtene har forøvrig blitt gitt ut tidligere, på Neal Morse's limiterte versjoner av de nevnte skivene. Men det er da likevel nok å kose seg med her.

Gjengen spiller fantastisk sammen og man hører godt hvor gode musikere dette er snakk om her. Dette er en perfekt skive for folk som gikk glipp av de limiterte utgavene, men siden det er syv "nye" spor her som ikke har blitt gitt ut fra før heller, så er det generelt verdt å plukke opp.