Eksklusiv HAYSEED DIXIE konsert 1. august i Oslo

Eksklusiv HAYSEED DIXIE konsert 1. august i Oslo

Hayseed Dixie gjør imorgen, onsdag 1. august, en særdeles  eksklusiv Oslo-konsert på Elm Street i Dronningensgate, bare få måneder etter at de spilte for stappfullt hus på John Dee!

På deres nyeste album, "Weapons Og Grass Destruction", har de kastet seg over alt fra Alice Cooper, Judas Priest og Sex Pistols til Scissor Sisters. Aller artigst for oss her hjemme er dog deres versjon av Turbonegro-klassikeren "I Got Erection", som her høres ut som den opprinnelig ble skrevet for banjo og mandolin. HD har de siste årene skapt seg et navn som et av de feteste livebandene i omløp, med flere Norges-besøk bak seg, og i løpet av helgen spiller de på Notodden Blues Festival (2. og 3. august) og Down On The Farm (4. august). Dette blir første gang de spiller på Elm Street, noe bandet selv gleder seg veldig til da de, i vokalist Barley Scotchs egne ord "likevel ville dratt dit for å drikke øl den kvelden".

Konsertstart blir en gang etter at bandet har opptrådt på NRK "Sommeråpent".

www.hayseed-dixie.com
www.elmstreet.no