Bibelbelte under helvetesild

Bibelbelte under helvetesild

Bibelbelte under helvetesild – konserter i Sandnes og Kopervik
 
KOLDBRANN og SARKOM spiller på Tribute i Sandnes og Hellion i Kopervik, henholdsvis Fredag 31. August og Lørdag 1. September. Informasjon om pris, tid etc. vil bli annonsert på www.koldbrann.net senere. Mer bensin på bålet!

Helvetespunk på Garage (Oslo)
 
Mandag 13. August er det duket for en nådeløs trippelkonsert på Garage i Oslo! Black Metal, kaotisk hardcore og mørk drone-støy-rock (of doom) forenes i skjønn disharmoni når KOLDBRANN, svenske SWITCHBLADE og våre nære allierte i KAOSPILOT trer sammen i uhellig forening. Dette blir en oppvisning du sent vil glemme!

Mer informasjon her: http://www.garageoslo.no/?id=728

Glem heller ikke KOLDBRANN på Summer Breeze 2007 (Dinkelsbühl, Tyskland), 17. August.