Superfamily, Valentourettes og Backstreet Girls er herved sluppet løs!

Superfamily, Valentourettes og Backstreet Girls er herved sluppet løs!

Superfamily, Valentourettes og Backstreet Girls er herved sluppet løs!

——————————————————————-

Fredag 7.september

Superfamily

 

Hvis du ikke har fått med deg singelen "The radio has expressed concerns about what you did last night", har du sannsynligvis vært langt utenfor landets grenser eller langt oppe på fjellet den siste tiden.

Superfamily har raskt klatret opp til toppen av den norske pop-scenen. Siden den spede begynnelsen har bandet alltid hatt rykte på seg for å være et knakende godt live-band. Noe dårligere har de heller ikke vist seg å være på plate. I 2005 kom debuten, "Back in Paris". Men det er 2007 som viser seg å bli Superfamilys store år. Andre-skiven "Warzawa" har allerede blitt rost opp i stratosfæren av både anmeldere og lyttere. Tidligere nevnte "The Radio…" singelen er til nå den mest spilte låten på NRK P3 i år. Bandet krysser indie med pop, men har samtidig en fot plantet i 80-tallet. De krydrer musikken med intelligent plassert koring og synth som til sammen utgjør den fantastiske oppskriften Superfamily er.

Med vokalist Steven Wilsons markante stemme i front er det et fyrverkeri av et pop-band som står på Hulens scene denne høstkvelden. Med syv medlemmer, nypressede dresser og en familie-pakke med energidrops er de garantert til å gi deg en innsprøytning av glad spinnvill pop du sjelden har sett maken til.

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 120

——————————————————————-

Fredag 28.september

Backstreet Girls

 

De har vært med på å definere Oslos rockemiljø i godt over 20 år. Det er kanskje en promille med ihuga rockere som har tall på hvor mange skiver og EP'er gutta har sluppet siden dannelsen i 1984. Nå er de tilbake på Hulen og det blir som alltid et kjært gjensyn.

"Fuck me sideways, I love the Backstreet Girls" skal Rockin' Rob Riley fra Rose Tatoo en gang har uttalt. Og det er en uttalelse som går hånd i hånd med bandets særegne og usminkede sound. Det er lenge siden Petter og Bjørn Terje Baarli dannet Backstreet Girls sammen med det andre brødre-paret, Pål og Tom Kristensen

Det har vært mange utskiftinger av besetningen med årene som har gått og bandet har aldri klart å slå helt igjennom kommersielt. Men med skiver som "Boogie till you puke" og "Party on Elm Street" har bandet klatret sakte men sikkert oppover stigen til å bli kongene av kompromissløs og beinhard boogierock.

Og til glede for både nye og gamle fans slipper de en ny skive 3.september. Den 28.september kan du bli med å feire gitarist Baarlis bursdag, og få høre både nye og gamle knallåter som vil garantert vil sørge for at rockefoten får rørt på seg!

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 150

——————————————————————-

Fredag 16.november

Valentourettes

 

Da en av Norges største rockepersonligheter døde i 2000 etterlot han seg en rekke udødelige låter. Joachim Nielsen aka Jokke var en mester med ord og melodier, og hvem kjenner ikke til klassikere som "To Fulle Menn" og "Her Kommer Vinteren"?

Heldigvis tok hans to backingband "Valentinerne" og "Tourettes" på seg ansvaret med å føre hans musikk videre, og i 2003 ble tributebandet Valentourettes dannet. De har turnert land og strand siden den gang, og nå står altså Hulen for tur.

Det forventes høy allsangfaktor og god stemning, og man må regne med høy temperatur både på og foran scenen denne fredagskvelden i det et av Norges tøffeste liveband kommer til Bergen.

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 180

——————————————————————-

Kommer på Hulen:

Kjøp billetter her: http://hulen.no/billettsalg/