AUDREY HORNE med ny skive

AUDREY HORNE med ny skive

Spellemannspris vinnere og norges fremste hardrock eksponenter er tilbake med nytt album 27 AUGUST!

Audrey Horne satte en ny standard innen norsk hardrock med "No Hay Banda" (Tuba/Dobjob) i 2005. Albumet ble mikset av Joe Barresi, som satte av tid til å jobbe med bandet mellom storheter som Tool og Queens Of The Stone Age. Resultatet ble et mektig og velprodusert album som fikk mye oppmerksomhet fra inn og utland. "No Hay Banda" og første singel "Confessions & Alcohol" gikk rett inn på vg-lista og høstet gode anmeldelser fra både mainstream og metal blader. Etter flere tv-opptredener, festivaler og livejobber ble bandet belønnet med to spellemanns nominasjoner og vant prisen for "Beste Metal album 2005".

AudreyHorne_22.jpg

 

På bandets nye album "Le Fol" (Indie Recordings) er det fortsatt melodiøs hardrock som står på programmet og bandet beviser nok en gang at de behersker dette bedre enn de fleste. "Le Fol" er en mer direkte og dynamisk plate enn forgjengeren, og viser også bandet fra en mer sårbar og nedstrippet side gjennom låter som "Monster" og "Bright Lights".

Det er duket for en spennende norsk hardrock høst i regi av Audrey Horne!