Japansk sommerinvasjon: EX-GIRL

Japansk sommerinvasjon: EX-GIRL

Nå har du muligheten til å vandre rett inn i en japansk tegnefilm.

 eX-girl, det trehodede japanske tegneseriepunk monsteret med neonhår, ankommer Norge i sommer.

 

 

 

 

 

eX-girl

 

29.juli – John Dee, Oslo

30.juli – Dolby, Tønsberg

1.august – Checkpoint Charlie, Stavanger

 

Opptrer også på følgende festivaler:

Storås

Lost Weekend

Ranglerock

 

 

 

 

 

Nå er ikke disse tre unge pikene i plastikk kostymer og neonlysende parykker spesielt skumle, med mindre du frykter vesener fra planten Kero-Kero.eX-girl er sendt til jorden av froskekongen for å redde verdens befolkning. Planten Kero-Kero som grovt oversatt betyr planeten Kvakk-Kvakk utståler så gode vibrasjoner at enhver som lytter til musikken derfra automatisk blir glade. Det eksisterer et rykte om at personer fra denne planeten lever på sukker, mye sukker!  For jenter som flyer mer høyt og lavt og frem og tilbake har du aldri opplevd før. eX-girls meget spesielle og teatralske sceneopptredener sørger for at du får en konsert opplevelse utenom det vanlige. Her er det plastikk, neonfarger, hånddukker og mystisk "utenomjordisk snakk" mellom låtene. Enhver Japan-o-fil person må nok gå gjennom en sterk avrusning etter en kveld med disse skapningene.  Men det er ikke bare det visuelle som er høyflygende, også musikken sprenger grenser. eX-girl beskriver seg selv om "Casio-techno-pop-o-punk"

 

Når konserten er over får du kanskje sjansen til å kjøpe et av de dusinvise ulike merchandise varene som bandet selv produserer underveis på turneen.

Hva med en sokk, et slips eller en hjemmelaget veske?

Japan er det sykeste landet i verden  

 

Mike Patton: "eX-Girl are a beautiful example of information overload. Jagged 3 part vocal harmonies, adventurous arrangements, and songs that hook you like the sucker that you are. Take all of these treats, wrap it in an ultra-bright technicolor live show with surreal homemade costumes, and you've got the sensation of being strapped in on an out-of-control carnival ride that will leave you standing in line waiting for another turn."

 

Se fjorårets besøk fra det ytre rom: Klikk her